HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM 
OS PRODUKTION ANDRE 
YDELSER TEKNIK

Nyheder 2015
 
2015
2016
2017

d.12 November 2015

EDIT 2 HD OPGRADERING

I de kommende uger er vi i gang med at genopbygge vores digitale redigeringsrum Edit 2 for at integrere vores Avid Media Composer HD redigeringsanlæg.

Det eksisterende redigeringsrum blev bygget i 2000 og har præsteret 15 års fejlfri tjeneste på over 100 produktioner. I det sidst år, siden vi anskaffede Avid Media Composer systemet, har vi ventet på en passende pause i produktionen, således at denne opgradering kunne gennemføres.

For en virksomhed der er stolt af sin "håndlavede" tilgang til sit arbejde, er opgradering af Edit 2 en opgave, der vil kræve over en måneds indsats, hvor der skal trækkes nye kabler og flyttes en del rundt i maskinparken således at det nye HD anlæg integreres med den eksisterende SD infrastruktur.

Vi forventer at opgraderingen er gennemført ved nytåret 2016.


d. 1 November 2015

SOCIALFORSKNINGSPROJEKT FRA ALASKA FÆRDIG 

Channel 6 Television gennemførte et socialforskningsprojekt i Alaska. Projektet handler om olieindustrien og dens følgevirkninger for bygdesamfundet Nuiqsut i det nordlige Alaska. Projektet er leveret til ConocoPhillips Alaska Inc. og Kuukpik Corporation.

Resultatet er en 200 siders illustreret rapport med titlen "The Next Horizon", der snart udkommer i bogform. Rapporten er researchet og skrevet af Adrian Redmond and Stig Thornsohn og har krævet 24 ugers feltarbejde i Alaska, primært i bygden Nuiqsut og det nærliggende Alpine oliefelt. Projektet er gennemført sideløbende med produktion af en dokumentarfilm om samme emne, der skal udgives i 2017

Efter projektet er blevet udgivet af vores kunde i Alaska vil det være muligt at hent en kopi i pdf format via vores hjemmeside. For yderligere oplysninger venligst kontakt Adrian Redmond (+45 20 78 52 66)


d. 20 Oktober 2015

ENDNU EN PRODUKTPRÆSENTATION TIL LR MARINE

Som led i vores samarbejde med LR Marine har vi i sidste uge gennemført optagelser ombord på kemikalietankeren Falstria Swan, mens skibet fik et nyt rørsystem under værftsbesøg i Fredrikshavn.


Med mindre en en uge til at installere LR Marines nye Insul-Click rør isoleringssystem, havde virksomhedens montører travlt for at overholde leveringsterminen. Filmholdet fra Channel 6 Television var også ombord for at dokumentere processen og for at høste billeder til fremtidige præsentationer. Som sædvanligt ved sådanne opgaver, optog Channel 6 Television også faste billeder, der vil indgå i det brochuremateriale, som vi skal levere i de kommende uger.

Industrielle optagelser er en udfordring for ethvert filmhold. Alle vil gerne have gode billeder, men for såvel montørerne som rederiet skal der ikke spildes ét minut, idet skibet skulle være klar til en ny charter i slutningen af ugen. Sådan er vilkårene når man arbejder i marinesektoren eller olie- og gasindustrien, hvor driftsikkerhed og arbejdssikkerhed altid har første prioritet.

Channel 6 Television har tidligere leveret produktioner til LR Marine og er fortsat i gang med andre projekter for Aalborg virksomheden.


 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  14/12/2016 17:39

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317