HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM OS PRODUKTION ANDRE YDELSER TEKNIK

Håndlavet filmproduktion
 

Kan du ikke tage dit publikum med til en begivenhed for at se dit produkt i anvendelse eller for selv at opleve et sted eller de mennesker, din historie handler om, findes der ikke nogen bedre måde at formidle dit budskab end ved at fortælle din historie med bevægelige billeder og levende lyd. 

Budskabet skærpes og tydeliggøres ved hjælp af et gedigent manuskript, der også er grundlaget for et veltilrettelagt og effektivt produktionsforløb. Kameraet og mikrofonen fremhæver detaljerne og nuancerne - ofte med det resultat, at publikumet opnår en større indsigt og forståelse end de vil kunne få ved selv at være til stede. Hele pakken, der omfatter redigering, speakindtaling, billedgrafik, musik og instruktion er med til at sikre den høje produktionsværdi, hvor hver kreativ komponent bidrager til fortællingens følelsesmæssige betoning. 

I over 30 år har Channel 6 Television Denmark leveret mange slags video-, film- og medieproduktioner til kunder og samarbejdspartnere indenfor broadcast, erhvervslivet, musikbranchen, det offentlige og det private organisationsmiljø, til distribution ved hjælp af alle medier. Virksomhedens erfaring og ressourcer er med til at sikre en effektiv og konkurrencedygtig produktion understøttet af vores evne til at researche, forstå og fortælle enhver historie med et professionelt engagement. 

Velkommen til vores hjemmeside, hvor du kan få mere at vide om hvordan Channel 6 Television kan fortælle din historie. 

 
 
© 2017 Channel 6 Television Denmark
 14/12/2016 12:02

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317