HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM OS PRODUKTION ANDRE YDELSER TEKNIK

Håndlavet er godt lavet
 
Projektudvikling
Produktionsforberedelse
Optagelse
Efterberabejdning
Sprogversionering

Her hos Channel 6 Television er vi stolte af vores håndlavede tilgang til filmproduktion. Vores arbejde er et håndværk, hvor respekten for den traditionelle fortælleteknik kombineres med disciplinen at forstå den verden og de mennesker vi skildrer samtidig med at vi finder den bedste måde at fortælle historien på en levende måde. 

Vi lærte vores håndværk dengang produktionsteknologien var alt for dyr og arbejdsintensiv til at man kunne tillade sig at overlade vigtige kreative beslutninger til tilfældigheder i håbet om at kunne redde projektet under redigeringen. Vores fornemmeste produktionsværdier tager udgangspunkt i drejebogen og produktionsforberedelserne - i "at styre det, der kan styres" således at vigtige ressourcer frigøres til den kreative proces. Fremgangsmåden er med til at sikre, at såvel produktionsholdet som kunden opnår de bedst mulige resultater - inden for såvel tidsplanen som budgettet. 

Succes forudsætter mere end blot den gode idé. Under hele produktionsforløbet - og især under optagelsesfasen - skal der udholdenhed og tro til for at fastholde idéen - samt et solidt greb omkring projektets logistik for at sikre, at kameraet og holdet er på det rigtigt sted på det rigtigt tidspunkt.  

Uanset om vi producerer industrifilm, dokumentarfilm eller reklamefilm er det altid vores fornemmeste opgave at forstå stofområdet og projektets budskab - og ved at kæle for detaljerne, til at fortælle den gode historie med professionel begejstring og engagement.

Det er vores erfaring, at det er en fordel for vores kunder og samarbejdspartnere, når de forstår og kan overskue produktionsprocessen - siderne i dette afsnit har til formål at gøre produktionsforløbet så overskueligt som overhovedet muligt.

 
Return to top

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  14/12/2016 13:26

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317