HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM OS PRODUKTION ANDRE YDELSER TEKNIK

Om Channel 6 Television
 
Broadcast
Industri & erhverv
Reklamefilm
Folkeoplysning
OBS
Undervisningsfilm
Musik & underholdning

Channel 6 Television har siden 1984 produceret tv- og film produktioner samt leveret produktionsfaciliteter til danske og udenlandske tv-stationer samt kunder inden for industrien, erhvervslivet, det offentlige, det private organisationsmiljø, musikbranchen og andre brugere af professionelle medieløsninger. 

Virksomheden blev etableret i 1984 af englænderen Adrian Redmond, der i dag fortsat er direktør og produktionschef. 

Som tv-fotograf, klipper, journalist og producer har Adrian over 40 års erfaring i mediebranchen. 

Produktionsselskabet har siden 1985 haft sin base på en landejendom i byen Mesing ved Skanderborg - ca. 25km syd for Aarhus. Her i Mesing har vi vores studiefaciliteter, der rummer et 150 kvm studie, flere redigeringsrum, et stort værksted, et lydstudie og produktionskontor.

Adrian Redmond
Adrian Redmond

Her råder vi over produktionsteknik der omfatter moderne HD video, digital og analog lydteknik, samt en enestående maskinpark som dækker næsten ethvert videobåndformat der har været anvendt her i Danmark, hvilket sikrer os fortsat adgang til et arkiv der rummer 35 års optagelser.

De fleste Channel 6 Television produktioner er bestilt og finansieret forud for produktion og leveres oftest efter en fast pris aftale, der sikrer budgetsikkerhed for såvel producenten som kunden. Normalt producerer vi med enten engelsk eller dansk som originalsprog. Vi har mange års erfaring i sprogversionering - herunder dubbing, oversættelse og undertekstning.

Virksomhedens produktionsfaciliteter og arbejdsgang opfylder de tekniske og kvalitetsmæssige krav der stilles af førende tv-stationer og øvrige professionelle mediekunder - uanset om produktionen skal sendes i fjernsyn, udgives på DVD eller vises via internettet. I takt med udviklingen udgives de fleste af vores produktioner via internettet.

For at læs mere om vores aktiviteter og ressourcer, vælge fra menuen til venstre.

 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  14/12/2016 12:05 

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317