HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM 
OS PRODUKTION ANDRE 
YDELSER TEKNIK

Tekniske faciliteter
 
EFP
Lydproduktion
Studiefaciliteter
Digital efterbearbejdning
Analog teknik
Digital kopifremstilling
IT Infrastruktur

Film- og tv produktion har til alle tider handlet om at kunne kombinere den kreative kunst med det produktionstekniske håndværk. Derfor afspejler vores valg af udstyr og tekniske hjælpemidler husets stil og den måde, hvorpå vi udtrykker og realiserer vores ideer. 

Tre årtiers erfaring fra nogle af verdens mest udfordrende optagesteder samt tv stationernes strenge krav til studiets og redigeringsrummets kvalitet har formet den måde, vi har udviklet, udbygget og anvendt vores produktionsteknik.  I dag opererer vi med moderne digitale faciliteter - der sammen med et udvalg af analogt udstyr gør os i stand til,fortsat  at håndtere såvel vores egne produktioner som andres arkivmateriale.

Der er dog visse investeringer såsom motion grafik og luftbårne kameraplatforme som vi har valgt fra fordi den teknologisk udvikling gør, at det giver bedre mening at indhente specialist underleverandører, når vi har behov for det. 

For de fleste af vores opgaver i hverdagen er vi 100% selvforsynende med faciliteter som for os er velafprøvede, og som vi kan stole på. 

Dette afsnit af vores hjemmeside er målrettet til de kunder og samarbejdspartnere, der interesserer sig for produktionsteknik og den produktionstekniske arbejdsgang. Afsnittet er sorteret under menuen til venstre. 

 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  14/12/2016 15:36

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317