HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM 
OS PRODUKTION ANDRE 
YDELSER TEKNIK

Research og tekstarbejde
 
Grafisk produktion
Stills fotografi
Arkivsalg
Teknisk support
Oversættelse
Digital konvertering

Research- og skrivearbejdet er grundlaget for vores arbejde som historiefortællere. Mens vi i kraft af tidligere projekter føler os lidt mere på hjemmebane på visse stofområder, består vores styrke altid i at være de "informerede udefrakommende", en rolle der gør, at vi er i stand til at forstå og forholde os til enhver kundes verden og omsætte denne forståelse til en levende fortælling som giver målgruppen indsigt og vækker nysgerrighed for emnet.

Ved at værne om vores rolle som udefrakommende er vi med til at bevare vores vigtigste styrke - evnen til at se hvordan målgruppen vil forholde sig til historien og til at forstå hvilke spørgsmål de vil stille, hvilke argumenter de vil være åbne over for og have empati for. Selv når vi arbejder med et emne i en længere periode, og dermed oparbejder en del viden om stoffet, tilstræber vi altid at bevare vores udefrakommende perspektiv.

Vores research og skrivearbejde omfatter bl.a. følgende:

  • Nyhedsbreve og tekster til hjemmesider 

  • Teknisk produktinformation

  • Pressemeddelelser målrettet såvel offentlige medier som branche medier

  • Sociokulturel forskning og udarbejdelse af rapporter for industri og borgergrupper

  • Historisk forskning

Til nogle opgaver leverer vi bare research og tekstarbejde, for andre påtager vi os hele opgaven, herunder fotografi, grafisk produktion og opsætning klar til udgivelse på tryk eller via internettet, alt afhængig af kundens behov. 

Mindre forefaldende opgaver faktureres normalt på timebasis, mens de mere omfattende opgaver kan leveres efter en fast prisaftale. 


Projekteksempel

"THE NEXT HORIZON"

Mellem 2011 and 2015 blev Channel 6 Television hyret af olieselskabet ConocoPhillips Alaska til at researche og producere en socialforskningsrapport om følgevirkningerne af selskabets olieudvindingsaktiviteter for det lille bygdesamfund Nuiqsut i det nordlige Alaska. Projektet resulterede i 24 ugers feltarbejde i Alaska samt to måneders skrive- og redigeringsarbejde hjemme i Danmark.

Denne opgave blev løst sideløbende med produktionen af en dokumentarfilm om det samme emne, bestilt af bygdesamfundets andelsselskab Kuukpik Corporation. Rapporten, som blev offentliggjort i 2016, blev til en 200 siders illustreret bog, som skildrer bygdens historie og mange aspekter af den udvikling, der har fundet sted siden 1993, da olien blev fundet lige uden for bygden. Både rapporten og filmprojektet er resultat af de aktiviteter og det samarbejde Channel 6 Television har ført med lokalsamfundet Nuiqsut og olieindustrien i det nordlige Alaska siden 1997.

For at hente og læse rapporten (på engelsk) i pdf format, klik her

 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  24/11/2017 23:46

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317