HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM 
OS PRODUKTION ANDRE 
YDELSER TEKNIK

Arkivsalg
 
Grafisk produktion
Stills fotografi
Arkivsalg
Teknisk support
Oversættelse
Digital konvertering

Du står måske og mangler en hvalros, en grizzlybjørn, en flyvemaskine under landing, en solopgang eller en optagelse af Shanghai-by-night? Eller måske mangler du billeder fra høsten, men lige nu hvor det sner uden for redigeringsrummet, er en mejertærsker ikke ligefrem det nemmeste at opdrive?

Den visuelle fortælling forudsætter billeder - uanset om budgettet eller årstiden ikke rummer mulighed for nyoptagelser. 

Så er arkivmateriale oftest den bedste løsning.

Så er der den historiske skildring - hvor billederne skal illustrere en tid, der er forbi; et menneske der er gået bort; eller et bygningsværk, der for længst er revet ned.

Her er arkivfilm oftest den eneste løsning.

Channel 6 Televisions arkiv er blandt vore største aktiver - til fordel for vore egne produktioner - og for mange andres.

Siden begyndelsen af 80'erne har vi opbevaret næsten hvert eneste råbånd og filmrulle fra næsten alle produktioner. 

Det er blevet til flere tusinde videobånd, filmruller, lydbånd, diasfilm og digitale billeder. 

Og  vi er i stand til at finde det frem!

Noget af materialet er belagt med klausuler og ophavsrettigheder, der begrænser evt. genbrug, men hovedparten stilles til rådighed for nye produktioner.

Arkivsamlingen er særligt stærk på nogle emner: 

Arkiv filmstrimmel
 • Dansk landbrug
 • Danmarks natur
 • Grønland - natur og mennesker
 • Island - natur
 • Alaska - natur, mennesker, industri
 • Canada
 • Søfart og luftfart
 • Industrielle processer
 • Olie & Gas industrien
 • Fritidsaktiviteter
 • Dansk rockmusik fra 80'erne og 90'erne
 • Abstrakte naturoptagelser

Med over 30 års optagelser på hylderne, finder man også lidt af hvert. Det koster ikke noget at kontakte os, for at høre om vi evt. er leveringsdygtige med optagelser af den slags, som du efterlyser. Hvis vi mener, at vi har noget relevant, får du en kort beskrivelse - oftest mundtligt eller via e-mail.

Ønsker du en mere detaljeret søgning, kan vi ofte stille med et svar via f.eks. YouTube, hvor du får mulighed for at se noget af materialet. Vi tager et gebyr for dette arbejde, og gebyrets størrelse afhænger af opgavens omfang. Du er også velkommen til at besøge os og kigge materialet igennem. 

Finder vi noget, som du kan bruge, kan en anvendelseslicens til materialet erhverves efter en minuttakst, hvis størrelse afhænger af materialets varighed og hvad det skal bruges til. Om nødvendigt, afklarer vores produktionskontor også evt. tredjemandsrettigheder i forbindelse med udgivelse af arkivmaterialet. 

Vi afleverer aldrig originalbånd ud af huset, men fremstiller derimod en dubkopi på det ønskede analog- eller digital- båndformat, eller evt. på andet digitalmedie. For leverance til broadcast produktioner kræves det normalt, at Channel 6 Television krediteres for det leverede.

Tal med Channel 6 Television om arkivmateriale til din produktion.

 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  24/11/2017 23:47

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317