HOME ENGLISH VIDEO KONTAKT
OM OS PRODUKTION ANDRE YDELSER TEKNIK

Teknisk support
 
Research & tekstarbejde
Grafisk produktion
Stills fotografi
Arkivsalg
Teknisk support
Oversættelse
Digital konvertering

Vi har i over 30 år bygget og vedligeholdt vores egen produktionsteknik. Derfor har vi den nødvendige erfaring til, at vi kan tilbyde teknisk bistand til andre. 

Vi har taget turen fra de første videobåndoptagere, de tunge rørkameraer og den analoge teknologi til den seneste generation af digitale HD kameraer og den moderne IT infrastruktur.

Mens vi næppe kan håndtere alle de serviceopgaver, der løses af et autoriseret serviceværksted, kan vi ofte klare opgaver såsom rutine reparationer, justeringer og systemudvikling som ethvert produktionsmiljø har brug for. 

Videohoved

Vi råder over et veludstyret serviceværksted samt et teknisk arkiv, der omfatter flere hundrede servicemanualer og diagrammer til et stort udvalg af audio og video udstyr. Vi har også et rimeligt omfattende reservedelslager.

Vi håndterer småreparationer og serviceopgaver for andre - herunder produktionsmiljøer og andre slutbrugere, der har et AV problem. Desuden har vi også designet og bygget mindre redigerings- og fremvisningsanlæg for andre.

Servicemanualer

Foruden reparation og service tilbyder vi også udlejning af udstyr såsom kameraer, lys- og lydudstyr, samt kraner og dolly systemer til udvalgte kunder.

Har du brug for hjælp eller bare et godt råd om din teknik ser vi frem til at høre fra dig! 

 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  24/11/2017 23:48

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317