HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM OS PRODUKTION ANDRE YDELSER TEKNIK

Reklamefilm
 
Broadcast
Industri & erhverv
Reklamefilm
Folkeoplysning
OBS
Undervisningsfilm
Musik & underholdning
View examples

Der var engang, at produktion af reklamefilm var en branche for sig selv. Men eftersom grænserne mellem reklame, corporate kommunikation og folkeoplysning udviskes, så er medierne - de elektroniske, de trykte og de digitale smeltet sammen med det resultat, at vi i dag befinder os i et medie- og reklamelandskab, der for et par årtier siden ville have været utænkeligt.

Et reklamefremstød har altid handlet om at fortælle en historie og identificere med publikummet. Filmmediet giver mulighed for at forme historien og vælge netop de medier, således at man taler med netop den eller de målgrupper man vil nå - ofte ved hjælp af forskellige medier målrettet forskellige markeder eller målgrupper. 

I dag er de fleste af vores reklameproduktioner målrettet distribution via internettet og digitale medier - enten som demonstrationsvideoer, infomercials, bannerreklamer eller andre former for content marketing til brug i forbindelse med f.eks. messer og udstillinger. 

Vi producerer også reklamefilm til visning i butikker og som digital skiltning.

STARCO Flex lite

Opgaven går oftest ud på at skabe opmærksomhed og understøtte genkendelsen af såvel produktet som udbyderen - helst ved at skabe noget, der fanger blikket og fastholder publikummets opmærksomhed og ofte med humor som virkemiddel.

Vi arbejder både sammen med kundens reklame-  eller kommunikationsbureau og direkte for kunden.

Foruden produktion af video reklamespots kan vi også levere radiospots samt produktion af faste billeder og grafik til alle medier. 

I menuen til venstre kan du læs mere om vores arbejde inden for dette produktionsområde. 

 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  14/12/2016 12:30 

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317