HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM OS PRODUKTION ANDRE YDELSER TEKNIK

Industri & erhverv
 
Broadcast
Industri & erhverv
Reklamefilm
Folkeoplysning
OBS
Undervisningsfilm
Musik & underholdning
View examples

Kunderne inden for industrien og erhvervslivet står ofte over for store udfordringer med hensyn til kommunikation - såvel internt som eksternt. Der kan være behov for at skildre og promovere mange forskelligartede forretningsaktiviteter, der ofte er svær for omverdenen at få øje på, ligesom publikummet kan bestå af forskellige målgrupper, hver med sit eget fokus og forskellige faglige forudsætninger for at forholde sig til stoffet.

Historier fra industrien og erhvervslivet er i bund og grund historier om mennesker og deres indsats for at beherske nye idéer og teknologier i deres stræben efter nyskabelse og nytænkning. Der arbejdes på at finde nye løsninger til såvel nye som gamle udfordringer, for at skabe nye muligheder for at andre mennesker kan dele idéer og arbejde sammen. Jo, der er mange gode historier derude!

Det at producere film og fortælle historier fra andre menneskers arbejdspladser kan være en stor udfordring. Optagelserne skal laves og historien skal formes og fortælles uden at selve arbejdsprocessen forstyrres unødigt, samtidig med, at man skal forholde sig til sikkerhed i det, der ofte kan være et farligt arbejdsmiljø - især for udefrakommende. Alligevel har mange af vores kunder gennem årene konstateret, at det er bedre og nemmere at være vært for et filmhold, end at konstant skulle tage imod rundvisninger og gæstebesøg - hvor det på visse arbejdspladser ofte er umuligt. 

For at bringe seerne tæt på historien, skal filmholdet og kameraet kunne komme tæt på. Industrielle arbejdspladser. Det er ikke altid de nemmeste kulisser at arbejde i. Det kræver ofte tålmodighed, udholdenhed og en del forberedelse, samt evnen til at udnytte de muligheder, der opstår på optagestedet.  

Undervejs oparbejder vi en forståelse for vores kundes produkter, tjenesteydelser, teknologier og ekspertise, ligesom vi arbejder for det gode samarbejdsforhold, som er forudsætningen for at forstå og løse kundens kommunikationsbehov. Vi skal trække på vores evner som  historiefortællere understøttet af vores professionelle nysgerrighed for at skabe en fortælling, som er levende og vedkommende for andre.

For os er hver kunde forskellig, ligesom hver historie er noget nyt for os - men uanset hvilke branche, produkt eller service der er tale om, forsøger vi at illustrere hvordan kundens idé vil kunne gøre en forskel for andre i deres liv eller virke.  

LR Marine rørisolering

På optagelse med LR Marine 2015

I modsætningen til tv-stationen, hvis udsendelser skal målrettes alle seere på én gang, kan afsenderen i industrien eller erhvervslivet ofte stå med en mere kompliceret kommunikationsstrategi, hvorved samme historie ofte skal formidles på forskellige måder til forskellige målgrupper og formål - også i forskellige medier eller på forskellige sprog. Her kan det samme råmateriale redigeres i forskellige udgaver til formål såsom PR, produktpræsentation eller teknisk instruktion for såvel fagfolk som slutbrugere. 

I menuen til venstre kan du læs mere om vores arbejde inden for dette produktionsområde. 

 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  14/12/2016 12:23 

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317