HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM OS PRODUKTION ANDRE YDELSER TEKNIK

Musik & underholdning
 
Broadcast
Industri & erhverv
Reklamefilm
Folkeoplysning
OBS
Undervisningsfilm
Musik & underholdning
View examples

For filmbranchen er musik og underholdning blandt de meste populære genrer. 
Musikbranchen har sat sit præg på hele samfundet - også filmbranchen, hvor den har været med til at forme såvel billedsproget som udtryksformen i alle filmgenrer - i så høj en grad at musik og humor i dag ikke længere fremstår  som en selvstændig genre, men derimod som en uundværlig komponent i enhver levende fortælling. 

Channel 6 Television var særligt aktiv i musikbranchen i 80'erne og 90'erne, dengang der ikke var så mange produktionsselskaber - især her i Jylland. Det var dengang, at Aarhus stadig hed Århus - den fremadstormende frontlinie i ny dansk rockmusik, hvis artister og bands blev opfostrede i byens studier og spillesteder således at mange fortsat er i toppen af den danske musikbranche den dag i dag.

I mange år var Channel 6 Television ét af de produktionsselskaber, hvis studier, produktionsfolk og produktionsstil tiltrak mange artister og pladeselskaber. I samme periode drev vi én af Danmarks første OB vogne uden for DR, som blev flittigt anvendt til koncertoptagelser for såvel lokale som landsdækkende tv kanaler. Hjemme i vores studie producerede vi også flere musikudsendelser, og vores båndarkiv fra perioden leverer fortsat uforglemmelige optagelser til nutidens dansk musikproduktioner. Hvem kan ikke huske den berømte Afrika video som vi producerede i Feedback Studios over en weekend tilbage i 1985? Eller den enestående koncertoptagelse med Tower of Power i Ridehuset i Aarhus i 1986? Eller hvad med oplevelser på Danmarks Smukkeste Festival i 80'erne? Listen er lang...

For produktionsselskaberne i dag er der færre kommercielle muligheder for produktion af musikprogrammer og produktioner, derfor har vi flyttet vores fokus fra det at producere enkeltstående musikproduktioner til i stedet at integrere musik og andre udøvende kunstarter ind i vores øvrige filmproduktioner - således at vi til tider fortsat har mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks bedste artister. Men for såvel den garvede kunstner som det seneste musikalske påfund, der sulter efter en "old-school" professionel tv-produktion er vi her endnu - vi har ikke glemt vores rødder ligesom lysten fortsat er i behold!

I menuen til venstre kan du læs mere om vores arbejde inden for dette produktionsområde. 
 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  14/12/2016 13:18 

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317