HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM OS PRODUKTION ANDRE YDELSER TEKNIK

Folkeoplysning
 
Broadcast
Industri & erhverv
Reklamefilm
Folkeoplysning
OBS
Undervisningsfilm
Musik & underholdning
View examples

Her i Danmark har vi en lang tradition for produktion af film til folkeoplysningsformål. Nu hvor distribution via internettet gør udgivelse nem og billig for alle private organisationer og offentlige virksomheder, der ikke længere skal bekoste produktion og fremsendelse af fysiske kopier såsom VHS eller DVD, er markedet for film til folkeoplysningsformål vokset betydeligt.

Folkeoplysning udgør en stor del af vores produktionsaktiviteter - i såvel Danmark som i udlandet. De fleste produktioner realiseres i et tæt samarbejde med offentlige myndigheder, NGO'ere, og private interesseorganisationer. 

Sådanne projekter udvikles oftest i et tæt samarbejde med vores kunder og tilskudsydere. Visse projekter udvikles udelukkende på grundlag af vores egne idéer. De fleste projekter finansieres via tilskud fra offentlige puljer eller private fonde. 

Vores arbejde i de senere år omfatter bl.a. informationsfilm til patientorganisationer såsom Kontinensforeningen, en informationskampagne til Miljøstyrelsen om korrekt fyring i brændeovne, og en informationsfilm om fjernvarme og fjernkøling produceret for branchens to brancheforeninger. 

Nogle af disse produktioner blev produceret sammen med et kort indslag til udsendelse i DR-TV OBS for at opnå en bred promovering af kampagnen og afsenderorganisationen - oftest med henvisning til afsenderens hjemmeside. 

Kontinensforeningen
Fyrfornuftigt.dk
Hva' nu hvis

Mens informationsfilm løser afsenderens kommunikationsmålsætning skal de generelt også følge de samme etiske og journalistiske retningslinier m.h.t. sandhed, redelighed og objektivitet som gælder for alle øvrige public-service medier. 

Channel 6 Television har mange års erfaring med produktion af film til folkeoplysning. Vi søger gerne et samarbejde med vores kunder om såvel projektudvikling som produktion - også når der skal søges projektfinansiering andre steder.

I menuen til venstre kan du læs mere om vores arbejde inden for dette produktionsområde. 

 
Tilbage ntil toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  14/12/2016 12:35 

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317