HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM 
OS PRODUKTION ANDRE 
YDELSER TEKNIK

Studiefaciliteter
 
EFP
Lydproduktion
Studiefaciliteter
Digital efterbearbejdning
Analog teknik
Digital kopifremstilling
IT Infrastruktur

Til visse produktioner er studiet den optimale arbejdsplads, selv når det kun er en del af produktionen, der laves her. Her kan man skabe netop det miljø og den stemning man vil, og her kan resultaterne bedre evalueres og styres, end når man står ude i solskin i et larmende bymiljø. 
Til såvel optagelse som efterbearbejdning giver studiefaciliteterne arbejdsro. 


Studie 1
Vores største studie blev bygget og udstyret til fler-kameraers produktion, og her har vi lavet mange timers tv såsom musik- og børneudsendelser. Studiet har også været flittigt brugt til produktion af interviews, musikvideoer, og reklamespots. 

I dag bruges Studie 1 primært til ét-kamera produktioner. Med 150 kvm gulvplads, kan studiet rumme indendørskulisser, interview opstillinger og er også velegnet til effektarbejde. 

Studie 1

Med et veludrustet lys loft, og kontrolrum og lydrum ved siden af, samt en stor port med direkte adgang til vores værksted, rummer Studie 1 mange muligheder. Til kulisser eller opstillinger hvor man har brug for ægte dagslys eller plads til at arbejde med beskidte genstande kan Studie 1 udvides til at omfatte værkstedet. 


Edit 1 
Edit 1 er vores oprindelige studiekontrolrum og analoge redigeringsrum, hvor vi fortsat har mulighed for at redigere eller dubbe mellem forskellige ældre videoformater såsom Betacam SP og 1" C-format. 

I dag bruges Edit 1 primært til arkivstyring og gennemsyn samt overførsel af analog video til digitale formater.

Edit 1 analog

Edit 1 - Digital
Det er vores mest enkle digitale redigeringsanlæg, hvor man har mulighed for både SD og HD redigering ved hjælp af  Fast Liquid Silver og Avid Liquid Chrome HD. Ved adgang til Digital Betacam, Betacam SP, U-Matic SP, DVCAM and S-VHS båndmaskiner har man mulighed for at gennemse, skripte og forredigere. Ved hjælp af en Yamaha O3D digitale mikserpult kan man lave speakindspilninger fra speakerboksen, der ligger ved siden af og indspille til digitale formater eller harddrev. 

Edit 1 digital

Studio 1 - Lydkontrol
Studie 1 er godt lyddæmpet og har gode akustiske egenskaber til indspilning af akustiske instrumenter og/eller stemmer.

Mens vi har digitale miksere og PC redigering i alle vores redigeringsrumme, er lyd rummet for Studie 1 fortsat konfigureret med klassisk analogt udstyr, bl.a. en Soundcraft 24-8-2 mikserpult, en Lyrec TR232 2" 24-spors båndoptager og flere analog eller digitale effektsprocessorer med mulighed for digital mastering og redigering.

Studie 1 - Lydkontrolrum

Edit 3 - Duplication
Det der en gang var centralen for vores VHS kopieringanlæg, giver  fortsat adgang til et omfattende valg af de båndformater, der har været gængse her i Danmark - herunder 1"C-format, Digital Betacam, Betacam SP, U-Matic Lowband & SP, MII, D2, D3, Hi-8, S-VHS, Digital-S og optical disc - hvilket er med til at sikre fortsat adgang til vores eget arkivmateriale, ligesom vi også løser opgaver for kunder der, mens de ikke længere selv supporterer disse ældre formater, fortsat har brug for adgang til deres arkivmateriale.

Edit 3

Studie 2
Vores 60 kvm Studie 2 er for længst blevet overtaget som Edit 2, men fungerer fortsat som et glimrende arbejdsrum til lydoptagelse - især speakindspilning og akustisk musik. Her kan kunstnerne og teknikerne arbejde og kommunikere sammen, uden at der står en glasrude imellem. Fremgangsmåden har sine begrænsninger, men åbner også for en mere intim og kreativ måde at arbejde på.

Edit 2

Studie 3
Vi kalder vores mindste optagerum for Studie 3 - en speakerboks som er perfekt til de produktioner, hvor der er behov for den helt tørre lydoptagelse, såsom "tæt-på" optagelser af speakerstemme. 

Den digitale lydmikser i Edit 1 ved siden af giver mulighed for at styre, monitere og optage resultatet. 

Speakerboks


Studie 4
Studie 4 - den store udendørs

Vi er bestemt ikke kede af, at vi hellere vil  være på optagelse ude i marken frem for at arbejde hjemme i studiet. Derfor er Studie 4 vores absolutte yndlingslocation. Vi slår porten på vores studiebygning op og tager ud i det blå - enten nogle få meter eller mange kilometer væk. Markerne omkring os er fortsat inden for et kabels rækkevidde, går vi længere er vi igen på batterier. Her finder man "den store derude" - på jysk - et flot landskabsområde med mange muligheder. Vi er kun få kilometer fra bøgeskoven og Søhøjlandets gadekær, men her på vores egen matrikel har vi mulighed for at bygge enhver tænkelig kulisse eller opstilling. Derfor inviterer vi jer til at tage en tur herude på landet, hvor luften er ren og lejen er nærmest gratis, for at opleve at "det mørke Jylland" ikke er så mørkt endda!


 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  14/12/2016 16:11

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317